Om ACC

BILER TIL EVENTS

Amerikanske biler har sjældent været mere populære end netop nu. De ses konstant – fra film som Drive og The Town til de nyeste musikvideoer med Lana Del Rey og Justin Bieber.
AT ARBEJDE MED SIN BIL

Når man køber en amerikanerbil, så er det ikke det samme som, at købe en Nissan hos den nærmeste forhandler, hvor man bare kører bilen til service en gang om året.

Selvfølgelig findes der værksteder med speciale i amerikanske biler, men det er en stor fordel, hvis man kan lave en lille smule selv.

Nogle vælger at købe en bil som er istandsat og køreklar, nogle sender bilen på værksted når den skal laves, men mange af ACC´s medlemmer har selv istandsat deres biler fra A til Z og laver gerne deres biler selv.


Det er ikke en sur pligt at skulle ordne bilen, men noget som betyder meget for folk og som de bruger meget tid på. Nogle knokler for at sætte deres helt eget præg på bilen, hvor andre leder længe efter de originale dele for at bevare bilen så original som muligt.


Glæden ved at skrue på sin bil og ende med det resultat, som man drømmer om, kan ikke gøres op i penge.

Ja, det koster selvfølgelig lidt, men det gør fodbold, modeltog og andre slags hobby jo også.

Rullende projekt: 
Et rullende projekt betyder, at man ikke piller bilen helt fra hinanden og laver det hele på én gang, men at man bruger bilen imens man løbende laver forskellige ting på den. Mange vælger denne løsning, så de hele tiden får glæde af bilen og kan køre en tur når de har lyst.


Mange af ACC´s medlemmer hjælper hinanden på kryds og tværs med ideer og hjælp, når der skal skrues på bilerne og det er en af de store fordele ved at være medlem af en klub, som ACC.

Arrangementer

ACC og de enkelte ejere får løbende henvendelser fra private, fotografer, reklamebureauer, marketingafdelinger, tv-selskaber, eventbureauer, musikere med mere om deltagelse i diverse events.

Holdningen til deltagelse i dette er lige så forskellig som medlemmerne selv er – men er i de fleste tilfælde positiv.

Det skal dog bemærkes, at hovedparten af bilerne er i hi fra oktober til april – nogen er endda adskilt i den periode – hvilket besværliggør/umuliggør deltagelse i arrangementer.


Det forventes generelt, at der ydes et vederlag til bilens ejer for besværet. Men igen kan det variere fra ejer til ejer og fra situation til situation.


Skriv evt. til webmaster@acc.dk og få mere at vide.

DRAGRACING MED ACC


En stor del af ACC´s medlemmer har en passion for dragracing. Mange af klubbens medlemmer kører selv og mange tager gerne med for at kigge på.

Hvad er Dragracing, tænker du måske. Så her er en kort forklaring.

Dragracing er en konkurrence i acceleration på en nøje afmålt strækning. To biler kører mod hinanden fra stillestående start. Der er 2 standardlængder: 1/4 mile (402,33 meter) og 1/8 mile (201,17 meter).


En del af ACC´s medlemmer deltager i lovlige streetracearrangementer i Danmark, når bl.a. Dragracing.dk afholder deres arrangementer. Derudover er der mange, som jævnligt benytter banen i Malmø (hvor der køres dragrace hver onsdag om sommeren og i udvalgte weekender), både til selv at køre og som publikum.

ACC har valgt at afholde klubmesterskab i denne diciplin på banen i Malmø. Titlen som klubmester er noget, som mange ønsker at få.

BESTYRELSEN


ACC’s bestyrelse består af:

 

Formand: Peter “Høps”


Næstformand: Claus "Marker"


Kasser:Annette Kjehr


 

Øvrige Best medlemmer:

Martin Kristensen

Ronny  Andersen

Helle Marker

Christian Larsen


Suppleanter:

Allan Vilhelm Valdemar Mørch

Martin Lübcke BerthouACC NEWS:MEDLEMSKAB


Ønsker du at blive medlem kræver det, at du har en amerikansk bygget bil med forbrændingsmotor. Hvilken type, årgang og mærke er underordnet.


Kontingentet er 200 kr. pr. måned og betales forud – på mobilpay eller  over netbank. Kontingentet dækker sociale arrangementer, klublokale med mere.


Sådan melder du dig ind

Den bedste måde at lære os at kende på er, at møde op til en af vores to ugentlige klubaftener. Vi mødes hver Torsdag og Søndag kl. 19.00 til almindelig hygge, bilsnak og udvekslinger af tips og gode råd. Kig forbi vores hyggelige klublokale på Ladegårdsvej 8, 2770 Kastrup.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.